Clubmatch KC Limburg te Hoensbroek
13 februari 2005

Dit jaar was door de KC Limburg een speciale parade voor de Herdershonden georganiseerd en was het belangrijk dat er zoveel mogelijk verschillende rassen aanwezig waren. Voor ons was de grote vraag, 'Wie nemen we mee?'. Uiteindelijk werd besloten dat Junior, Piroska en Stiva mee zouden gaan, zo konden wij drie rassen vertegenwoordigen. De honden met hun baasjes werden tussen half tien en elf uur verwacht zodat ook de mensen die van ver kwamen de tijd hadden om op tijd binnen te komen.

Hongaarse Herders - © Foto Rigo Meens

Na de keuringen volgde de Herdershonden parade en vertelde de heer Reinders iets over ieder ras dat aanwezig was. Daarna volgde de Kind Hond Show wat toch altijd weer erg leuk is om deze verkleedde kinderen te zien en aansluitend volgde de Junior Handling met Bram met Junior en Heidi met Piroska die daarmee de vijfde plaats behaalde. In de erekeuring van de rasgroep van de Herderhonden behaalde onze zwarte Puli Piroska de vijfde plaats en de witte Puli Tockma de zesde plaats. Wat waren hun bazen gelukkig, want de groep werd door veel rassen vertegenwoordigd, dus dit was een uitstekend resultaat.

Heidi en Piroska - © Foto Rigo Meens        Thea en Piroska - © Foto Rigo Meens

Rond half zes werd een zeer geslaagde dag afgesloten en kon iedereen moe maar met een voldaan gevoel naar huis. Wij zijn dolgelukkig met de resultaten en het perfecte gedrag van onze honden, zij hebben zich goed en waardig gedragen en zich als echte rasvertegenwoordigers gepresenteerd

Piroska en Tockma - © Foto Rigo Meens

Foto's op deze pagina zijn gemaakt door Rigo Meens, onze hartelijk dank hiervoor. Meer foto´s van de clubmatch en de andere rassen kun je vinden op de site van Rigo Meens.

Filmpje Herdershonden Parade >

Show resultaten >

De filmpjes van deze en de volgende pagina kwamen van de site salderbest.nl - uitjes. Helaas bestaat deze link niet meer.