Resultaten

De resultaten van de keuringen van onze honden, zij werden door de heer Reinders gekeurd.

Puli anders dan Wit

Reu Jeugdklasse
Sevenspring van Breughels Dreven - Seven
Eig. C.J. Gottlieb en Th. Koppelmans-Gottlieb

Hij behaalde 1 Zeer Goed, dit is heel goed voor zon jonge hond en hij had een heel goed gedrag in de ring, Seven werd op tafel gekeurd. Op tafel bleef hij rustig stil staan totdat de keurmeester in de buurt kwam, deze moest natuurlijk enthousiast begroet worden zoals een Puli dat normaal doet en na een duidelijk woord van zijn baasje, ging hij weer netjes staan. Zo kon de keurmeester zonder veel problemen zijn tandjes bekijken en of hij goed gebouwd is.

Keuring Piroska -  R.H.U. Salderbest.nl, 2005

Keuring Piroska

Teef Openklasse
Cseri-Subas Luca - Piroska
Eig. Th. Koppelmans-Gottlieb.

Zij behaalde 1 Uitmuntend, BOB (beste van het ras) en in de Rasgroep van de Herdershonden de 5e plaats. Eerst werd zij normaal in de ring gekeurd, Thea bracht haar voor en zij vertoonde zoals gewoonlijk een zeer keurig gedrag, ook op tafel was het geen probleem. Later ging zij met Heidi Uittenbogaard naar de Junior Handling. Omdat wij zo ver uit elkaar wonen, kon Heidi alleen s morgens even oefenen, maar desondanks behaalde zij beide de 5de plaats uit een groep van liefs 16 honden. Dit was voor Heidi ook de eerste keer dat zij helemaal alleen een hond voorbracht, zij is 11 jaar, dus een hartstikke goed resultaat.

Mudi

Reu openklasse
Paskom-Pasztor Argus - Junior
Eig. Th. Koppelmans-Gottlieb

Hij behaalde 1 Uitmuntend, ook hij werd door Thea voorgebracht, dit was even onwennig voor allebei want normaal doet Liesbeth alles met hem. Hij werd niet op tafel gekeurd, maar Thea kon hem netjes neer zetten en stil laten staan, zoals hij geleerd had op de G&G cursus. Later ging hij met Bram naar de Junior Handling en ondanks dat hij hem ontzettend goed voorbracht, werden zij niet geplaatst.

Fimpje keuring van Junior

 

Keuring Stiva -  R.H.U. Salderbest.nl, 2005Hrvatski Ovcar

Teef Openklasse:
Severina Slavonski Brod - Stiva
Eig. Th. Koppelmans-Gottlieb

Zij behaald 1 Uitmuntend en BOB. Dit was de eerste keer dat Thea met haar in de showring liep en zij moest even kijken hoe zij haar moest leiden. Met elke hond moet je in een bepaalde stap lopen, om de hond daardoor zo goed mogelijk te laten lopen, dit hadden zij snel door. Alleen tandjes kijken was een probleem, hier moet nog heel wat opgeoefend worden.

Terug naar de vorige pagina