Colofon

Zoltan Webdesign

MarB Design 2004-2021

Gemaakt voor de schermresolutie 1024 x 768, voor een beter beeld in 800 x 600 druk op de functietoets F11. Geschreven, getest en foutloze weergave in IE6, IE7, Opera 9.2 en Mozilla Firefox.

In mei 2007 is de site volledig veranderd, hoewel hij uitgebreidt getest is kan het altijd zijn dat toch een link niet klopt of er nog fouten in zitten. Mocht dit het geval zijn dan hopen wij dat u dat aan ons doorgeeft.

Sitebeheer

Foto's

Alice van Kempen 2004

Met speciale dank aan haar voor het beschikbaar stellen van zoveel geweldige foto's, een dikke knuffel. Zonder haar bijdrage zou de website een stuk saaier zijn.

Zoltan -  Foto - Alice van Kempen

Op alle foto's berust copyright en ze mogen zonder schriftelijke toestemming op geen enkele wijze over genomen worden.

De meeste foto's van deze website zijn gemaakt door Alice van Kempen en door Thea Koppelmans en Liesbeth Gottlieb. Sommige foto's zijn beschikbaar gesteld door eigenaren aan Kennel van Breughels Dreven. Het is echter ondoenlijk om iedere foto een eigen copyright statement mee te geven.

Indien u een foto gebruiken wilt zonder copyright statement kunnen wij u in contact brengen met de rechtmatige eigenaar.

Teksten

Indien anders vermeld zijn deze geschreven door Thea Koppelmans en Liesbeth Gottlieb.

Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u van onze teksten of foto's gebruik wilt maken dit van tevoren met ons te overleggen.